El Club de Tir al Plat de Tordera es classifica pels campionats de Catalunya en modalitat individual i per equips


El club de tir al plat de Tordera s’ha classificat pel campionat de Catalunya després d’haver quedat entre els cinc primers de la província de Barcelona, meta que els hi donava el bitllet directe cap a Mollet el pròxim setembre on es durà a terme la competició, malgrat que encara s’ha d’establir els dies per competir.

El funcionament del torneig és molt senzill, tan sols t’has d’apuntar a la tirada, una tirada és de cinquanta plats els quals es divideixen en dos parts, vint-i-cinc i vint-i-cinc. Després de la tirada se sumen els punts totals obtinguts per veure el guanyador de la competició. En el cas que hi hagi empat s’efectuarà una altre tirada. Francesc Salichs, jugador i ajudant de coordinació del club de tir al plat de Tordera ens comenta com se senten després d’haver-se classificat.

Francesc sensacions 1

A Tordera ja fa més de 25 anys que es practica aquest esport i no es el primer cop que es classifiquen pel campionat de Catalunya. Salichs ens comenta els objectius a complir durant el campionat.

Francesc objectiu 2

A la categoria d’equips s’han classificat 5 equips torderencs de categoria júniors i pel que fa la categoria individual són 6 jugadors dels quals també participen als equips.