El Club Esportiu Tordera ja prepara un nova edició de la cursa local de bicicletes per festa la major.


Ja s’ha confirmat una nova edició de la cursa de bicicletes que es realitzarà com a sisè any consecutiu, després de que el Club Esportiu Tordera rellevés al Centre Excursionista de Miralles en la tasca de la preparació de la cursa popular. Enguany, com és de costum es durà a terme durant la festa major, concretament s’efectuarà el diumenge 18 d’Agost.

A diferència de l’any passat, aquesta any la cursa no presenta cap modificació degut a que les implementacions que es van realitzar per l’edició passada amb l’afany de millorar la qualitat de la cursa, s’han decidit mantenir.

Albert Prats, president del Club Esportiu de Tordera ens ho explica.

prats canvis 1

Totes les categories iniciaran la cursa des del Camí Ral a la cantonada Dr. Trueta, mateix lloc on es podran dur a terme les inscripcions a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Tot i això hi ha dos tipus de rutes: la llarga i la curta; En la ruta curta s’engloven les categories de 0 a 4 anys, de 5 a sis anys i de 7 a 8 anys. Totes aquestes categories poden utilitzar rodetes a la cursa.  La ruta llarga agrupa les categories de 9 a 11 anys de 12 a 15 anys i la categoria d’adults, +16.

Prats ens comenta les dos rutes.

prats recorregut bicis 2

En aquesta competició serà obligatori dur casc. En cas de no portar-lo, el competidor/a no podrà participar en la cursa.