El Club Esportiu Tordera realitzarà una nova edició de la marxa “Les Bruixes” el 10 d’agost


El 10 d’Agost a dos quarts de deu, s’iniciarà l’habitual marxa nocturna “Les Bruixes”, organitzada pels membres del Club Esportiu Tordera.

A nivell històric, la marxa s’anomena “bruixes” degut a la mítica Plaça torderenca de les Bruixes situada a la serra de Miralles, la qual ha estat la font principal d’una gran quantitat de mites i llegendes.

A més a més és una marxa no competitiva, llavors no hi classificació ni tan sols cronometratge, tot i això, finalitzarà amb una botifarrada com a acte de cloenda.

La marxa popular, es caracteritza per la foscor de la nit, per tant és imprescindible que tots els participants duguin una llanterna.

Tot seguit l’Albert Prats, president de l’entitat, ens ho explica amb més detalls.

prats marxa 1

La marxa, tindrà com a lloc de sortida, d’arribada i de realització de la botifarrada i de les inscripcions, la Pista del Veïnat de Sant Andreu (C/ Camí de Vallmanya s/n). El recorregut dissenyat per aquesta nova edició consta d’una distància d’onze quilòmetres i  sis-cents metres i, d’un desnivell assequible de 190 metres. El tipus de terreny pel qual es realitzarà la marxa, es muntanyós de camí ample amb algun corriol, considerat de baixa dificultat.

Albert Prats, ens en parla.

prats recorregut 2

Les inscripcions es podran executar el mateix dia des de les vuit del vespre fins un quart d’hora abans de l’inici de la marxa a la pista de Sant Andreu, per un cost de 6 euros pels federats, de 2 euros pels socis i de vuit pels no federats, preu que en aquest últim cas, afegeix una assegurança obligatòria.