Vaga de Renfe per la jornada d’avui


Durant tot el dia d’avui, 31 de Juliol els treballadors de Renfe es troben en vaga. El sindicat CGT ha convocat una jornada de vaga que afecta a diversos àmbits de Renfe, entre ells el servei de Rodalies.

De 12:00h del matí a 16:00h de la tarda es prestarà un 40% del servei, el mateix percentatge que hi haurà també de 20:00h del vespre i fins a la mitjanit. Durant la resta de la jornada, el servei serà l’habitual.

Aquests són els serveis mínims que han decretat el Departament de Treball i el Ministeri de Foment per la convocatòria de demà dimecres i també per les altres 3 jornades de vaga convocades pels propers dies 14 i 30 d’agost i el dia 1 de setembre. Com en anteriors ocasions, Renfe ha recordat als viatgers que, si tenen bitllets adquirits amb antelació i que estan afectats per la vaga, poden canviar-los o demanar el reemborsament sense cost addicional a les estacions i agències de viatges. En cas de voler més informació, es pot consultar el telèfon de Renfe 912 320 320 o bé el web www.renfe.com o a xarxes socials

Ara fa 15 dies, el servei de Rodalies ja va adherir-se a una altra convocatòria de vaga, en aquell cas convocada pel sindicat CCOO i en què es va voler denunciar l’incompliment del conveni col·lectiu.