IniciAppCompte enrere per l’inici dels dos tornejos esportius de festa major

Compte enrere per l’inici dels dos tornejos esportius de festa major

Comença el compte enrere pels diferents tornejos de les entitats torderenques que es duran a terme durant la festa major d’aquest 2019. Actualment són dues les competicions previstes per aquest Agost. Aquestes són el 3×3 del Ceeb Tordera que es disputarà el 17 d’Agost, i el mateix dia, el torneig 24h de l’Athletic Club Tordera Parc, que posarà punt i final el diumenge 18 d’Agost.

Susana, membre de l’organització de la competició amistosa de bàsquet, ens comenta que encara és aviat per fer una valoració del triomf que s’està assolint en quant a les inscripcions, a més, ens aclara el mètode d’accés per apuntar-se degut a la controversia que s’ha generat per fer-ho aquests últims dies. Finalment dóna ànims als jugadors i jugadores a inscriure-s’hi ja que encara hi ha temps per fer-ho fins al 9 d’agost.

Susana 3×3 1

Per altra banda, el torneig 24 hores que celebra l’entitat vermell-i-blanca, ha omplert una gran part de la capacitat d’equips disponible per disputar el campionat. 

Partearroyo ens especifica les quantitats d’equips que hi ha actualment apuntats i el marge de temps que queda per realitzar la inscripció.

Partearroyo 24h 2

Per acabar, els dos actes esportius de la  festa major, oferiran servei de bar.

ÚLTIMES NOTÍCIES