IniciAppEl Club Patí Tordera ja sap el seu calendari esportiu per la...

El Club Patí Tordera ja sap el seu calendari esportiu per la temporada vinent

El passat 24 de juliol es feia saber el calendari de l’OK Lliga Plata Nord, categoria on militarà el club torderenc la propera temporada 2019-2020.

La Reial Federació Espanyola de Patinatge, aquest any ha implementat una nova subdivisió dins de la categoria de l’OK lliga plata. Per tant, hi haurà dos grups, anomenats OK Lliga Plata Nord (on es troba el C.P.T) i OK Lliga Sud.

Aquest any l’entitat torderenca jugarà la primera jornada de lliga a domicili a la pista del Manlleu, el dissabte 19 d’octubre a les vuit del vespre. Per altre costat, el primer partit del Club Patí Tordera com a local serà el dissabte 26 d’octubre a tres quarts de vuit del vespre contra el C.H. Mataró, un partit a priori dels més complicats de la campanya ja que els mataronins van viure la major part del curs passat en primera posició. Tot i això també s’ha de tenir en compte que els groc i vermells ja van ser capaços de batre al conjunt maresmenc la temporada passada per 2-4. Sergio Alonso, coordinador del club, ens fa un balanç del calendari que els hi ha tocat.

Alonso calendari 1

Aquest any, la responsabilitat de l’equip torna a ser per Xavi Gonzàlez, qui assumirà aquest càrrec després de salvar el Tordera el passat programa esportiu de baixar de divisió.

Finalment, pel que fa al desenllaç de la temporada, el Club Patí Tordera tancarà la seva participació a la OK Lliga Plata Nord en enfrontar-se el dissabte 2 de Maig a les set de la tarda al Jolaseta a domicili.

L’últim partit del conjunt dirigit per Xavi Gonzalez a casa serà contra el C.P. Vilanova el dissabte 25 d’Abril a tres quarts de vuit del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES