Joan Carles García serà cap de l’Àrea de Cultura i portaveu de JuntsxCat a la Diputació de Barcelona


El passat dimarts 23 de juliol es va dur a terme el ple per aprovar el cartipàs del mandat 2019-2023 a la Diputació de Barcelona. El nou govern liderat per Núria Marín estarà format per nou àrees i quatre vicepresidents: Jaume Collboni, Carmela Fortuny, Ferran Mascarell i Núria Parlón.

Una de les àrees executives que s’han aprovat i assignat a un dels diputats és l’Àrea de Cultura, la qual estarà encapçalada per l’alcalde de Tordera, Joan Carles García Cañizares. L’alcalde torderenc explicava quines són les funcions que comporta aquest càrrec.

alcalde diputacio1

La sessió plenària d’aquest dimarts també ha servit per nomenar els membres de la Junta de Govern de la corporació. En aquest àmbit Joan Carles García tindrà dret a vot. D’altra banda, s’han presentat els presidents i portaveus de cada grup polític. En el cas de JuntsxCat, l’alcalde torderenc serà el portaveu en aquesta legislatura. García es mostrava satisfet de poder ser la veu del seu grup polític.

alcalde diputacio2

A més de la constitució dels 7 grups polítics, el Ple extraordinari d’aquest dimarts també ha servit per donar compte del nomenament dels membres de la Junta de Govern, de la Comissió Executiva i de la Junta de Portaveus. A més, s’ha aprovat la creació de les quatre comissions informatives i de seguiment, l’assignació econòmica als grups polítics i la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple.