L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 13 punts en l’ordre del dia


Avui 25 de juliol es celebrarà el ple ordinari a les 19:00h. A la part resolutiva en l’àmbit de l’alcaldia destaca la cessió de delegacions específiques a favor del regidor de Més Tordera i la modificació del règim de dedicació i retribucions d’aquest. També la determinació de les dues festes locals per l’any 2020 i l’autorització a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà la recepció de pagaments de l’àrea de Barcelona.

A l’apartat de règim interior consten els punts d’aprovació de la xifra de població a 1 de gener a 2019, l’aprovació de la segona pròrroga del contracte de telecomunicacions i aprovar l’agrupació en una única modificació de crèdit.

En l’àrea de recursos humans es presentaran les concessions de compatibilitat per a l’exercici d’activitats privades als treballadors amb número de matrícula 915 i 933.

Finalment, els grups municipals defensaran dues mocions, ERC+Gdt presentarà una adhesió al Manifest d’Educació 360 i la CUP i En Comú Podem també presentarà una moció respecte les obres de prolongació de l’autopista C-32. Recordem que el ple es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.