IniciAppL’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 13 punts en l’ordre del...

L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 13 punts en l’ordre del dia

Avui 25 de juliol es celebrarà el ple ordinari a les 19:00h. A la part resolutiva en l’àmbit de l’alcaldia destaca la cessió de delegacions específiques a favor del regidor de Més Tordera i la modificació del règim de dedicació i retribucions d’aquest. També la determinació de les dues festes locals per l’any 2020 i l’autorització a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà la recepció de pagaments de l’àrea de Barcelona.

A l’apartat de règim interior consten els punts d’aprovació de la xifra de població a 1 de gener a 2019, l’aprovació de la segona pròrroga del contracte de telecomunicacions i aprovar l’agrupació en una única modificació de crèdit.

En l’àrea de recursos humans es presentaran les concessions de compatibilitat per a l’exercici d’activitats privades als treballadors amb número de matrícula 915 i 933.

Finalment, els grups municipals defensaran dues mocions, ERC+Gdt presentarà una adhesió al Manifest d’Educació 360 i la CUP i En Comú Podem també presentarà una moció respecte les obres de prolongació de l’autopista C-32. Recordem que el ple es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES