Xavier Pla tindrà responsabilitats en l’àrea rural i d’obres a l’Ajuntament de Tordera


Avui dijous 25 de juliol es celebra el ple ordinari de l’Ajuntament de Tordera. Alguns dels punts en l’ordre del dia més destacats són en l’àmbit d’alcaldia, on es donaran dedicacions específiques a favor del regidor Xavier Pla del grup polític Més Tordera i també es modificarà el seu règim de dedicació i les retribucions en ordre d’aquestes noves responsabilitats. L’únic regidor d’aquest grup municipal, treballarà en l’àrea de treball que s’encarrega del món rural a Tordera i també en l’àmbit d’obres de nova construcció. Així ho avançava a l’entrevista de Ràdio Tordera l’alcalde, Joan Carles García.

alcalde pla carrec

Xavier Pla, regidor ara amb implicacions en el món rural i d’obres de Tordera es mostrava satisfet de poder treballar pel poble.

pla carrec

Aquesta dedicació i canvi de retribucions es presentaran al ple ordinari d’avui a les 19:00h i es preveu que seran aprovades ja que el govern li dóna suport.