IniciAppEls primer equip del CFTordera ja coneix el seu calendari esportiu per...

Els primer equip del CFTordera ja coneix el seu calendari esportiu per la propera temporada

El primer equip del CFTordera ja coneix el calendari de lliga regular de la propera temporada 2019-2020. Cal recordar que aquest primer equip militarà a 3a catalana la propera temporada, i que formarà part del grup 16 d’aquesta categoria. El proper dia de Juliol comença la pretemporada.

La primera jornada de l’equip serà el dissabte 7 de setembre a les 16:00h de la tarda al municipal de Tordera contra el Palafrugell, una prova de foc pels groc i vermells ja que l’equip coster, va finalitzar la temporada passada, en cinquena posició a sis punts de la promoció. Per altra banda, el primer partit a domicili d’aquest primer equip serà dissabte 14 de setembre a les 16:00, al camp del l’Aro Club Esportiu. Pel que fa al lideratge del primer equip d’aquesta temporada, el durà a terme novament Josep Matas Pai amb en Marc Moles com a mà dreta. El primer entrenador dels torderencs, ens ha donat més detalls i ha fet una valoració de les primeres sensacions sobre el calendari de cara a la propera temporada:

calendari pai 1

La lliga del 1r equip del CFTordera, està formada per 34 jornades, i finalitzaran el cap de setmana del 30 i 31 de maig de 2020. L’últim matx de l’equip serà a casa el dissabte 30 de Maig a les 16:00 de la tarda contra el Caldes de Malavella. I la darrera jornada esportiva actuant com a visitant serà el diumenge 24 de Maig a les 16.00 de la tarda contra el Vilartagues.

ÚLTIMES NOTÍCIES