IniciNoticiesSalutTORDERA PARTICIPA UN ANY MÉS DEL “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”. AL LLARG...

TORDERA PARTICIPA UN ANY MÉS DEL “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”. AL LLARG D’AQUESTA SETMANA ES CONEIXERAN LES XIFRES DEFINITIVES DE LA DONACIÓ QUE FA EL MUNICIPI.

La crisi també afecta la solidaritat de la gent. L’Associació de Voluntariat de Tordera i la Regidoria d’ Atenció Social van dur a terme ahir una nova edició de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Seguint l’experiència de l’any passat, es van instal·lar parades arreu del mercat de Tordera amb guardioles i material d’estiu de la campanya. La membre de l’Associació de Voluntariat de Tordera, Montse Gispert, fa una valoració satisfactòria però millorable del “Mulla’t” 2009.

A les 12 del migdia es va dur a terme la banyada solidària, que pretenia batre el record de persones que es tiressin simultàniament a la piscina. Montse Gispert explica que l’acte va quedar una mica desplaçat per la falta de personal de què disposa l’associació.

L’Ajuntament de Tordera participarà en la campanya destinant tota la recaptació d’ahir de les piscines a la Fundació Esclerosi Múltiple. Les xifres definitives de recaptació es coneixeran al llarg d’aquesta setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES