L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona i dissabte balls tradicionals


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església.

Per aquest divendres 19 de Juliol, la Cobla Ciutat de Girona actuarà interpretant les següents sardanes: De Lloret a Santa Cristina; Pinzellada; L’Isaac Carquinyolo; Fragància de dansa; Or per Sabadell; Amer, aplec nocturn; Poble de Vallirana; Breda, tututs i olles; i Salta Noi. L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.

Per dissabte continua la programació de balls tradicionals a la plaça de l‘Església amb el grup “La Sonsoni”. L’actuació començarà a les 22:00h.