IniciNoticiesMedi ambientESCASSA ASSISTÈNCIA AL RIU TORDERA DAVANT LA CONVOCATÒRIA DE LES JERC EN...

ESCASSA ASSISTÈNCIA AL RIU TORDERA DAVANT LA CONVOCATÒRIA DE LES JERC EN MOTIU DE LA CONCENTRACIÓ BIG JUMP 2009 PER LA CONSERVACIÓ DELS RIUS EUROPEUS.

Les joventuts d’esquerra republicana van organitzar el passat dissabte a La Tordera una concentració en motiu del Big Jump 2009. L’acte va comptar amb la presència d’unes quinze persones que reivindicaven la conservació dels rius. El Big Jump és una iniciativa europea que promou un banyada en diferents rius per reivindicar que l’any 2015, la Directiva Marc de l’Aigua sigui una realitat i els rius europeus estiguin nets per al seu ús i perquè la població en pugui gaudir sense que això suposi un problema per a la seva salut.

En l’acte de dissabte organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Tordera es va llegir un manifest en favor de la millora de l’estat dels rius i de la conservació de la biodiversitat. Aquesta iniciativa pretenia cridar l’atenció sobre la necessitat d’arribar al bon estat de les aigües continentals europees, tal i com queda recollit en la Directiva Marc de l’Aigua.

ÚLTIMES NOTÍCIES