El CEEB Tordera organitza una nova edició del torneig 3×3 de festa major


Com cada any, el Ceeb Tordera organitza el tradicional torneig 3×3 de festa major. El 3×3 són partits de tres jugadors per equip a mitja pista. Enguany les inscripcions ja estan obertes des de dilluns 15 de juliol i es tancaran el dia 9 d’agost, per qualsevol dubte podeu dirigir-vos al correu infoceebtordera@gmail.com o als telèfons 654644819 (Lidia) o al 696720440 (Susanna).

Les categories que podran participar en aquesta edició del 3×3 son des de Premini fins a Veterans/es (més de 40 anys) amb un preu de 12 euros per jugador/a. Els premis son diferents per cada categoria: Premini a Mini hi haurà un trofeu per a cada guanyador de les categories, d’infantil a júnior masculí i femení tindran un xec de 100 euros pels primers classificats, la categoria sènior masculí i femení se’ls entregarà 200 euros pels primers i 100 euros pels segons i finalment a la categoria veterans mixt el premi serà de 200 euros per els guanyadors.

El torneig constarà també de un concurs de triples i servei de bar durant tot el torneig. Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, estarem atents de l’esdeveniment.