IniciAppEl Maresme posarà en valor el seu patrimoni cultural amb la creació...

El Maresme posarà en valor el seu patrimoni cultural amb la creació de 6 rutes turístiques i 8 intervencions en equipaments culturals

Masia de Can Ratés a Santa Susanna

El Consell Comarcal del Maresme ha aconseguit millorar el finançament dels fons FEDER per al projecte “L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca”. Es tracta d’una iniciativa que vol contribuir a desestacionalitzar el turisme facilitant que els visitants s’acostin al llegat històric i al patrimoni cultural maresmenc a través de la creació de 6 rutes i actuacions de millora en 8 recursos culturals considerats com a singulars. El 50% dels 2.638.954 euros necessaris per dur a terme el projecte seran finalment recursos europeus, la resta l’aportaran els 27 municipis que s’han implicat en el projecte.

Aquest projecte requereix una inversió de 2 milions 600 mil euros, cofinançat entre el Fons FEDER i els 27 municipis adherits al projectes, inclòs Tordera. Des del Consell Comarcal del Maresme ara s’està preparant el conveni amb els municipis adherits per tal d’executar els projectes abans del 31 de desembre del 2021.

ÚLTIMES NOTÍCIES