El Club Futbol Tordera fa oficials els dos primers fitxatges del proper curs esportiu


El Club Futbol Tordera ha fet oficial els primers reforços de cara a la propera temporada on l’equip torderenc militara a Tercera Catalana. El conjunt torderenc tindrà diverses baixes de jugadors que es retiren o es desvinculen del club, d’entre ells Juampi (central), Joan Gratovil (lateral), Serrat (jugador polivalent en les línies defensives) i Albert Fernandez (davanter). Degut a aquestes baixes el C.F.Tordera ha realitzat dues incorporacions en defensa, els germans Victoria. Un d’ells és central i l’altre, lateral dret. Josep Matas “Pai”, entrenador del primer equip, parla sobre aquests fitxatges i ens comenta que estan a punt de tancar més incorporacions.

Pai fitxatges 1

D’altra banda, el club torderenc incorporarà a jugadors juvenils de la pedrera que compten molt amb ells per el projecte de la propera temporada que ve sent el mateix, assolir la categoria de Segona Catalana. Pai ens comenta els juvenil que s’incorporen al primer equip.

Pai juvenils 2

Finalment els entrenaments del C.F.Tordera iniciaran el 30 de juliol i la pretemporada es durà a terme entre els dies d’agost. Des de la Banqueta d’Estiu estarem pendents de les noves incorporacions de l’entitat torderenca.