IniciAppEl Club Twirling Vila de tordera en representació de la selecció catalana...

El Club Twirling Vila de tordera en representació de la selecció catalana obté quatre medalles d’or al europeu d’Eslovènia

La passada setmana, les atletes Torderenques seleccionades per la selecció Catalana de twirling van viatjar a Eslovènia per disputar el campionat europeu on hi participaven sis països del continent, aquesta competició es va desenvolupar del 4 al 8 de juliol. En aquest campionat europeu van competir les seleccions d’Eslovènia, Irlanda, Romania, França, Croàcia i Catalunya. L’objectiu principal de les torderenques en aquest certamen era aprendre i viure una experiència en un país estranger, la presidenta i entrenadora de l’entitat ens ho comentava hores abans del seu viatge. 

Tot i això les atletes van aconseguir ser campiones continentals i obtenir quatre medalles d’or. Les Torderenques van fer una molt bona actuació en aquesta competició, amb les classificacions següents:

Individual Juvenil:

Aina Pérez –1a

Abril Ros- 2a

Celia Pardo –6a

Individual Júnior

Marina Martin –1a

Individual Sènior

Xiomara Ortega- 2a

Parelles Juvenil

Aina Pérez i Celia Pardo- 1es

Parelles Sènior

Xiomara Ortega i Marina Martín –1es

Equip Cadet -3es

Equip Sènior –1es

Grup Júnior- 2es

Tanmateix, a nivell català, la selecció del nostre país va obtenir resultats impecables, essent al final del campionat la millor selecció europea. Avui a les vuit del vespre a la Banqueta d’Estiu tindrem en directe a totes les atletes torderenques que van representar  Catalunya a Eslovènia.

ÚLTIMES NOTÍCIES