IniciAppLa festa del veïnat de Fibracolor prepara moltes activitats pel cap de...

La festa del veïnat de Fibracolor prepara moltes activitats pel cap de setmana

Aquest cap de setmana es celebra la Festa del Veïnat de Fibracolor amb múltiples activitats. Divendres, a les 18:00h Festa Holi (Festa dels colors i de l’amor); 20:30 Sopar a la fresca a la pista.  (Entrepans, pinxos i una beguda). Finalment, a les 22:00h espectacle de varietats amb en Juan Reina i Desafío Flamenco. Durant l’activitat hi haurà el sorteig d’un sopar per dues persones al restaurant Brianxa.

Dissabte, a les 9:00h campionat infantil de Tennis Taula (cal inscripció, edat mínima 10 anys, amb col·laboració del Club de Tennis Taula de Blanes)

A les 11:30h Festa de l’Escuma;  a les 21:00h  Sopar de germanor a la pista.  A les 22:30h Ball a la pista amb el grup Celeste.

Diumenge, començaran les activitats a les 10:30h amb xocolatada, a les 11:00h Jocs Infantils Pinçar-te amb una instal·lació artística interactiva formada per 3 autòmats que tenen l’aigua com element en comú. A la mateixa hora taller de corones de flors. A les 19:00h Exhibició de country, 20:00h Concert de Gospel amb Coral Gospel Bactua; a les 20:30h Sopar a la fresca i a les 21:30h Musica per ballar i sorteig d’un regal de la joieria Nova. La presidenta de l’associació de veïns, Carme Fernàndez explica com es pot participar en els diferents sortejos que faran a la festa.

festes fibracolor

La junta es reserva el dret a fer canvis a la programació per causes meteorològiques o de força major.

Trobareu més informació al programa d’activitats o a la pàgina de facebook de l’Associació de Veïns de Fibracolor.

ÚLTIMES NOTÍCIES