IniciAppEl Club Patí Tordera tanca la plantilla del 19/20 amb dos jugadors...

El Club Patí Tordera tanca la plantilla del 19/20 amb dos jugadors torderencs

El C.P.Tordera ha anunciat el tancament de la plantilla d’OK lliga plata del proper curs (2019/2020). Són 12 els reforços totals que ha efectuat l’equip torderenc, dels quals no n’hi ha cap que resideixi a Tordera, de fet, només dos, son jugadors de la pedrera (Héctor Jiménez i Pau Carbonell).

Per altra banda, els grocs i vermells també han fet oficial les incorporacions de l’Oriol Antequera (Procedent del GEIEG), Miquel Grau (Procedent del FC Barcelona), Biel Bladé i Víctor Sierra (procedents del Caldes), l’Albert Ramos (procedent de la lliga francesa), l’Eloi Matas (procedent del Shum Maçanet), l’Alain Rivero (procedent del Santmenat) i en Nil Pascal i l’Ivan Pastor. La majoria d’aquests fitxatges son joves. Sergi Alonso coordinador del club ens justificava les raons per les quals opten pels joves.

sergio alonso joves 1

Finalment, de cara a la propera temporada s’ha marcat des de la directiva un objectiu clar, que coincideix amb el de la temporada passada. Alonso ens el comentava.

sergio alonso propera temporada 2

Els entrenaments de pretemporada del Club Patí Tordera s’han iniciat amb el partits amistós que es va disputar fa dos dies contra la selecció carioca. Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera seguirem de ben aprop tots els moviments de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES