IniciAppDimarts passat es va donar el tret de sortida als casals d’estiu...

Dimarts passat es va donar el tret de sortida als casals d’estiu de tordera

Amb el final del curs escolar i les festes de Sant Joan, aquest passat  dimarts 25 de juny van començar els casals d’estiu del nostre municipi. Des de l’equip d’esports d’aquesta emissora farem una cobertura dels campus esportius del poble, que són el següents: El Tecnicamp del CEEB Tordera, el casal del Futsal Tordera, el campus del CF Tordera, el casal del Athletic Tordera Parc, el CP Tordera, i el PA Tordera.

El Tecnicamp del CEEB Tordera aposta un any més per un campus de tecnificació amb sortides setmanals, piscina i entrenadors convidats duen a terme una masterclass amb els jugadors del campus.

Per altre banda el Futsal Tordera, aposta per una proposta multiesportiva lúdica on els participants del casal podran gaudir de diferents esports, sortides i un dia de piscina a la setmana.

Tanmateix, el CF Tordera realitzarà un campus de tecnificació anomenat “eFUT Campus” al camp municipal d’esports, des d’aquest passat  25 de juny fins al 9 d’agost.

Tanmateix cal esmentar el campus del Athletic Tordera Parc que aposta per una combinació de tecnificació i jocs lúdics, amb sortides i un dia de piscina.

El CP Tordera, està duen a terme el seu casal al Pavelló Parroquial, i combina l’esport i el lleure en el seu casal, el qual ja suma diverses edicions.

Per acabar, el PAT ha optat i apostat per una fórmula de tecnificació i lleure pels atletes inscrits aquest mes de juliol. El PA Tordera, ja suma varis anys  organitzant un casal d’estiu amb una bona participació.

Des del programa la banqueta d’estiu farem un seguiment dels diferents casals i activitats que organitzin al llarg d’aquest mes de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES