Aquest divendres el mapa del Pla Alfa arriba a nivell 2 a Tordera


El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a Tordera per l’elevat risc d’incendi forestal. El nivell 2 del Pla Alfa preveu les següents actuacions de vigilància d’incendis forestals:

  • Control de columnes de fum en terrenys forestals i en terrenys no forestals a menys de 500 m de zones forestals.
  • Identificació de l’autor del foc.
  • S’ha de fer apagar, excepte les autoritzacions excepcionals.
  • Control de llocs predeterminats d’especial risc.
  • Control de circulació de vehicles per zones forestals predeterminades.
  • Posada en servei de punts de guaita estratègics i predeterminats.
  • Control d’abocadors predeterminats.

A més a més des de la Policia Local de Tordera i Protecció Civil informen que s’han precintat les barbacoes de les zones de Sant Ponç i el Parc Prudenci Bertrana. Des del casals d’estiu municipals han canviat la programació per aquest divendres. Han anul·lat la sortida a la piscina municipal per organitzar jocs d’aigua durant la jornada.