Prohibició de segar durant les properes 48 hores


L’alt risc d’incendis i l’onada de calor extrema que afectarà Catalunya fins al diumenge ha obligat al Govern a prendre diferents mesures extraordinàries per evitar incendis, sent una d’elles, la prohibició de segar durant les properes 48 hores. L’Agent rural torderenc, Sergi Fontseca apunta que la mesura busca evitar ignicions d’incendis forestals.

prohibicio sega 1

Fontseca recorda que qualsevol activitat que generi risc d’incendi forestal serà aturat i demana sentit comú a la ciutadania en aquesta revetlla de Sant Pere. En aquest sentit recorda que està prohibit llençar petards a menys de 500 metres del bosc.

prohibicio sega 2

El departament d’interior també informa que s’ha tancat l’accés als Ports, el Montsant i el Montsec i,  tampoc es podrà accedir a Cadiretes, Les Gavarres i Montserrat.