IniciAppRàdio Tordera estrena programació d’estiu

Ràdio Tordera estrena programació d’estiu

Ràdio Tordera comença la programació d’estiu que s’allargarà fins a mitjans setembre. Habitualment la graella d’estiu acostuma a tenir un doble objectiu prefixat:  Esdevenir un banc de proves de cara a la nova temporada de tardor-hivern i Integrar a la programació diària a joves locutors que durant la resta de l’any per motius acadèmics no tenen prou disponibilitat.

Les principals novetats seran els canvis de programació el mes de Juliol i Agost. Un Juliol amb una programació més semblant a l’actual amb el magazine comarcal Ona Maresme a la Tarda (15:00h a 17:00h) i un Agost on s’emetrà a primera hora del matí (9:00h a 10:00h) amb un format més informatiu. A la tarda d’Agost tindrem una versió local Ona Tordera amb la festa major com a punt de referència. En parla el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

prog estiu 19 albert

Els serveis informatius de Ràdio Tordera continuaran sent el motor de la programació per conèixer el dia a dia del municipi. Els matins d’estiu s’obriran amb bona música amb “Peu a terra” (7:00h a 9:00h), un  programa despertador amb música, informació i entreteniment amb Joan Martín. Seguirà el magazine matinal de Ràdio Tordera, Ara i Aquí (11:00h a 13:00h) amb Rosa Maria Ruscalleda i Ricard Porcel.

De 17:00h a 19:00h tindrem cada dia una proposta diferent amb programes culturals, musicals, d’humor i vivències

De 20:00h a 21:00h La Banqueta d’estiu, la versió d’estiu del Show dels esports presenta nous col·laboradors i presentadors.

La temporada d’estiu prepara diverses  retransmissions d’actes representatius, com els de la festa major de Sant Bartomeu.

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook, Twitter i Instagram on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta. A més Ràdio Tordera compta amb aplicació per Android i IOS.

ÚLTIMES NOTÍCIES