IniciAppEstrenada la tercera temporada del programa esportiu diari de Ràdio Tordera “La...

Estrenada la tercera temporada del programa esportiu diari de Ràdio Tordera “La Banqueta d’Estiu”

Coincidint amb la posada en marxa de la nova programació d’estiu de Ràdio Tordera, ja ha començat també la tercera temporada del programa esportiu diari, la banqueta d’estiu. Un nou repte que el duu a terme l’equip d’esports d’aquesta casa de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre. Enguany aquesta tercera temporada es presenta amb diversos canvis. En Joan Martin cap d’esports de Ràdio Tordera ens en parla.

Martin estiu esports 1

La Banqueta d’estiu, és la versió estiuenca del Show dels esports. S’emet a la mateixa franja horària i els mateixos dies, per donar un seguiment a l’audiència del programa esportiu de referència d’aquesta casa. En aquest cas, deixa de banda la pressió dels resultats i classificacions, i igual que la segona temporada adoptarà una forma de magazine amb noves seccions i noves veus.

Martin estiu esports 2

L’equip d’esports d’aquesta casa, no deixa de treballar per trobar nous continguts i seccions d’actualitat. Un repte per a l’època de l’any en que ens trobem. Tanmateix, el seguiment de l’actualitat de les entitats esportives torderenques també hi serà present.

Martin estiu esports 3

Recordem, la banqueta d’estiu, de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES