Aquest cap de setmana arriben les festes de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí


22, 23 i 24 de Juny seran els dies que es celebraran les festes de St. Joan a Sant Andreu, durant aquests tres dies l’Associació de veïns de St. Andreu, St. Jaume i Mas Martí han preparat diferents actes per gaudir de la celebració. Dintre d’aquests actes, dissabte podreu assistir a l’actuació del grup Armonía, a les 8 del vespre, seguidament a les 21:30h s’iniciarà el sopar popular, que tothom que hi vulgui assistir pot comprar el tiquet a la farmàcia Maria José  Tiburcio i al local social fins al 20 de juny. A partir de les 22:30h començarà la nit de ball amb el grup Alvamore56. Conxita Rodríguez, presidenta de l’Associació, ens explica els actes de diumenge 23.

Conxi1

Dilluns 24, començaran les activitats a les 10:30 amb una xocolatada, recordem a tots els assistents que heu de portar una tassa. A les 12:15 es farà un petit concert de música a càrrec dels alumnes de l’escola de música del teatre clavé a la capella de St. Andreu. A l’una es farà l’ofici solemne a la capella de St. Andreu, hi haurà servei de bus des del local social sortirà una mica abans de les 12h, en acabar l’ofici Vermut a l’esplanada de l’ermita. A les 17h es farà la festa de l’escuma a càrrec dels pallassos Salchichon i Pildorita. Per acabar, a les nou hi haurà havaneres amb el grup Cabotaje, i a la pausa Rom Cremat per tothom. La presidenta de l’associació, Conxita Rodríguez, convidava a tots els torderencs a acostar-s’hi.

Conxi2

Recordem que durant els tres dies hi haurà servei de bar a càrrec de l’associació de veïns.