IniciNoticiesCulturaTORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA...

TORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA DEL JOC I LA JOGUINA, AMB DIVERSES ACTIVITATS DESTINADES AL PÚBLIC INFANTIL. LA FIRA TAMBÉ ACOLLIRÀ LA COL·LABORACIÓ DE TORDERA A LA MARATO DE TV3.

Les Regidories de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera organitzen aquest cap de setmana la segona edició de la Fira del Joc i la Joguina, destinada al públic infantil.
Tant dissabte com diumenge al matí la pista l’Amistat acollirà diferents activitats destinades als més petits i organitzades per diverses entitats locals. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, espera que la fira es converteixi en un punt de trobada per la gent del poble.

Dissabte, dia 18, a les 11 h al parc de la Sardana es farà un torneig infantil de bitlles catalanes, a les 12 a l’Esplai tindrà lloc una xerrada sobre aquest joc a càrrec de Gaspar Aguayo i a dos quarts de 1 es faran dues activitats a la pista l’Amistat: d’una banda un torneig de 3×3 de bàsquet i de l’altra, un taller de percussió a càrrec de la colla de geganters.
Dissabte a la tarda, a partir de dos quarts de 5 s’emetrà en directe des de la pista el programa infantil de Ràdio Tordera, mentre que a partir de les 5 a l?Esplai s’iniciarà la campanya de recollida de joguines que promou Creu Roja. A la vegada, hi haurà un espectacle d’animació, conta contes, titelles, tallers i màgia.
A la mateixa hora, a la pista l’Amistat es farà una actuació del grup de Bastoners i l’Esbart el Cabirol de Sils amb la col·laboració dels Grallers de Maçanet.
Per acabar, dissabte a les 6 de la tarda hi haurà una berenada popular i xocolatada.

Diumenge, per la seva banda, una vintena d’entitats locals col·laboraran amb La Marató de TV3 amb l’organització del Mercat Solidari. Com cada any les associacions muntaran diferents parades arreu del mercat amb guardioles i material divers sobre la temàtica de la Marató, que aquest any es dedica a les malalties oncològiques, tal i com explica el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

A banda d’aquest acte solidari, la pista l’amistat acollirà de 10 a 1 del migdia jocs d’arreu del món i un taller de postals de Nadal amb el col·lectiu el Rusc de Tordera.
Finalment, durant tot el cap de setmana un carrilet farà un recorregut per els carrers del municipi i portarà tothom qui ho desitgi fins al recinte de la Fira. A més, a la pista també hi haurà una zona de rocòdrom, inflables i llits elàstics.

ÚLTIMES NOTÍCIES