IniciAppComunicat de la CUP Tordera en relació al ple d’investidura de l’alcaldia...

Comunicat de la CUP Tordera en relació al ple d’investidura de l’alcaldia de Tordera

La Candidatura d’Unitat Popular de Tordera ha fet públic el seu posicionament del ple d’investidura i les negociacions prèvies. Segons exposen l’objectiu de la Candidatura, ha estat, contribuir a la reflexió de la ciutadania entorn dels seus drets i necessitats i aportant una proposta de govern sòlida que posés les polítiques socials al centre de l’estratègia de la governança local.

D’entrada volien aconseguir un canvi en l’alcaldia de Tordera. Per tant, les opcions d’assolir aquest canvi passaven per investir la Marta Paset, alcaldable per ERC+GdT+JR. En aquest sentit, doncs, les negociacions amb ECP, PSC i la mateixa coalició liderada per ERC van anar orientades a assolir aquest objectiu.
CUP Tordera apunta que les negociacions van permetre introduir fins a 45 propostes i esmenes al preacord de govern que havia de permetre donar estabilitat al mandat, totes elles orientades a marcar les polítiques municipals en clau social, per donar resposta a les reivindicacions de la ciutadania i encaminar la tasca de l’ajuntament envers el desenvolupament sostenible. Amb tot, això no implicava que l’Assemblea de la CUP hagués pres la decisió en ferm d’entrar a govern.

El comunicat subratlla que davant del parer de l’assemblea del Partit Socialista, disposada a facilitar la investidura de l’alcalde a canvi de res, es disposen a dur a terme una oposició decidida, implacable amb la crítica a les males praxis i aportant propostes constructives per abordar polítiques transformadores.

ÚLTIMES NOTÍCIES