Continuen obertes les inscripcions per participar a la prova “Montseny-Costa Brava” i els torns de cobertura de l’avituallament que s’instal·larà a Tordera


Seguint íntegrament el recorregut de la ruta de la “Tourdera”, el proper dissabte 29 de juny es durà a terme la primera prova no competitiva anomenada “Montseny-Costa Brava”. Amb un recorregut total de 70km, amb inici a Sant Marçal (Montseny) i arribada a Blanes, es podrà duu a terme a peu o en bicicleta de muntanya amb un temps límit de 20 hores per fer tot el circuit. L’objectiu principal de l’esdeveniment és captar fons per a la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, centre oncològic infantil més gran d’Europa dins del projecte #ParaLosValientes. El president de l’Associació Esportiva Montseny Melcior Truncal explicava com començava tot.

Truncal montseny 1

A hores d’ara ja es superen els 60.000€ de recaptació a falta de tres setmanes per tancar inscripcions. De moment no hi ha cap equip inscrit de Tordera, Truncal animava als torderencs/que per fer-ho.

Truncal montseny 2

A través de la web de tordera.cat ja s’ha fet una crida per buscar voluntaris per cobrir els diferents torns horaris de l’avituallament que el nostre municipi acollirà durant aquella jornada. Tota la informació necessària per participar de la Montseny Costa Brava la podeu trobar a www.montsenycostabrava.es