La corporació organitza un acte per fomentar l’esperit científic entre els estudiants de l’Alt Maresme i la Selva Marítima


La Comissió de Recerca de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat pel proper dimarts 18 de juny la II Jornada de Recerca i Innovació que en aquesta ocasió porta per títol: Parlem de Recerca i Innovació, una jornada que va néixer a finals del 2018 amb l’objectiu de promoure la investigació científica entre professionals i també entre la ciutadania. Ara s’ha fet un pas més perquè esdevingui una plataforma per fomentar l’esperit científic entre els estudiants.

Joves de segon de batxillerat de diferents instituts de l’Alt Maresme i la Selva Marítima exposaran els seus treballs de recerca relacionats amb l’àmbit de les Ciències de la Salut. En aquesta ocasió seran estudiants de l’Escola Pia de Calella i l’Institut Bisbe Sivilla i de l’Institut Serrallarga de Blanes, els qui parlaran de les seves investigacions. Un dels treballs tracta sobre la resistència als antibiòtics, un altre es titula El càncer de pàncrees i les malalties amb més mortalitat a Catalunya i el tercer porta per títol La forma cel·lular. Una via cap a la immortalitat?. Aquesta és una oportunitat perquè els estudiants puguin compartir coneixements amb professionals de la salut en actiu i conèixer també els centres de la Corporació.