IniciAppL’assemblea del PSC acorda votar-se a ells mateixos en el ple d’investidura...

L’assemblea del PSC acorda votar-se a ells mateixos en el ple d’investidura i obrir converses amb Junts x Tordera per fer un pacte de govern

L’agrupació local del PSC ha donat explicacions aquest matí en referència a la fi de les negociacions amb ERC, En Comú Podem i CUP per formar un govern d’esquerres al municipi.

El seu candidat, Rafa Delgado assegura que malgrat la bona sintonia que hi havia entre totes les parts en les converses prèvies, la decisió final havia de passar per l’assemblea del partit. Durant les darreres tres setmanes el PSC havia elaborat un projecte de poble i un acord de govern, juntament amb ERC, En Comú Podem i CUP; Paral·lelament també s’havien reunit amb Junts x Tordera on també s’havia negociat un programa d’aplicació immediata.

La decisió definitiva passava per l’assemblea de l’agrupació socialista que es va celebrar aquest dimecres i que segons Rafa Delgado, la militància els va encarregar un mandat molt clar: Que el PSC es votés a ell mateix en el ple de constitució i que s’obrissin converses amb Junts x Tordera per fer un pacte de govern . Aquesta determinació de l’assemblea es va traslladar ahir a totes les parts negociadores.  Ho explica el regidor Rafa Delgado.

Rafa pacte 1

A partir d’ara cal esperar una nova negociació entre Junts x Tordera i el PSC per acordar un pacte de govern. Segons Rafa Delgado en les reunions prèvies s’ha avançat molt i ja disposen d’un acord programàtic, que ara cal segellar.

Rafa pacte 2

La suma entre Junts x Tordera i el PSC és de 8 regidors a 1 de la majoria absoluta. En aquest sentit, el regidor socialista no contempla, en aquests moments, cap altra opció d’acord amb cap altre partit que no sigui Junts x Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES