IniciAppProtecció Civil activa en fase de prealerta un avís de fort vent...

Protecció Civil activa en fase de prealerta un avís de fort vent a Tordera

Policia Local i Protecció Civil comunica que en  base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se’n puguin derivar, s’ha activat el pla de protecció civil en fase de prealerta per fort vent. Segons el servei meteorològic, des de primera hora del matí fins primera hora de la tarda, bufarà vent de gregal (component Nord-Est). Es poden superar ratxes de 80km/h

En motiu de l’avís per vent, la Policia Local recomana prendre algunes mesures preventives com ara extremar la precaució en activitats a l’aire lliure, especialment pel que fa a activitats de muntanya i/o en les zones arbrades, evitar deixar testos o elements decoratius a les terrasses en llocs on puguin caure al carrer, recollir tendals i assegurar tots els elements exteriors que puguin sortir volant com toldanes, antenes i altres, tancar portes i finestres, baixar completament les persianes.

En el cas de desplaçaments per carretera, si cal circular, s’ha de fer extremant les precaucions, sobretot a autopistes i vies ràpides, especialment pel que fa a camions i caravanes. En aquest sentit es recomana informar-se abans de circular sobre l’estat de la xarxa viària trucant al 012 (telèfon d’informació ciutadana) o a la web del Servei Català de Trànsit.

Recordeu, si necessiteu ajuda truqueu a la Policia Local de Tordera: 93.764.06.15 o bé al 112 i seguiu sempre les indicacions de les autoritats.

ÚLTIMES NOTÍCIES