IniciAppL'Ajuntament de Tordera tanca el mandat agraint la feina feta pels nou...

L’Ajuntament de Tordera tanca el mandat agraint la feina feta pels nou regidors que deixen el consistori

Un ple extraordinari ràpid va tancar ahir a la tarda oficialment el mandat municipal 2015 a 2019. En un ambient distès i menys oficial, ahir es va aprofitar per acomiadar els regidors que no seguiran en el consistori. Els nou regidors que no tornaran a repetir els propers anys són els convergents, Marçal Vilajeliu, Silvia Català, Carles Aulet i Àngel Pous; la socialista Carme Fernàndez; La republicana, Anna Serra; El regidor popular, Xavier Martin i els regidors no adscrits José Carlos Villaro i Silvia Mateos. L’ alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia, va fer un discurs institucional per agrair la feina feta per tots els regidors/es durant els últims anys i se’ls va entregar una rèplica de l’escultura de la plaça de Miquel Martí i Pol. Seguidament, tots ells van realitzar un darrer missatge d’acomiadament.

El regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, no adscrit a cap grup José Carlos Villaro va ressaltar l’experiència enriquidora que ha tingut en el consistori. Malgrat tot, va aprofitar la seva última intervenció en el ple per aclarir diversos temes amb Esquerra Republicana , Som Tordera,  i el regidor Xavier Pla.

comiat villaro

La regidora no adscrita, Silvia Mateos es va mostrar orgullosa de representar als torderencs en el plenari municipal.

comiat Mateos

En nom de la regidora d’ERC Anna Serra, que no va poder assistir al ple per motius laboral, el company de grup Jordi Serra va transmetre un missatge de la regidora, on destacava la feina feta  i el treball que queda en òptica feminista.

comiat Serra

El regidor de Serveis Socials i Ensenyament, Àngel Pous va fer un repàs de la tasca feta a serveis socials durant aquests anys. Pous va voler agrair el suport dels seus companys de plenari.

comiat Pous

La regidora del PSC, Carme Fernàndez va subratllar el paper de la Cultura on hi ha abocat molts esforços durant aquesta legislatura.

comiat Fernàndez

El regidor del PP, amb responsabilitats en Seguretat, Xavier Martin va voler agrair el comportament exemplar de tots els grups de l’ajuntament durant els darrers 4 anys malgrat els moments de complexitat del país.

comiat Martin

El regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Ocupació, Marçal Vilajeliu va fer un discurs amb to humorístic, però alhora d’emotiu. Vilajeliu va voler fer valdre la paraula “polític”.

comiat Vilajeliu

La regidora de Mobilitat i Festes, Silvia Català va parlar d’orgull, plaer i emoció el fet d’haver treballat per Tordera. Català va desitjar èxits als nous regidors/es del consistori.

comiat Català

El regidor d’Obres i Serveis i Pagesia, Carles Aulet va voler agrair a tothom el seu suport per desenvolupar la seva tasca.

comiat Aulet

Amb el ple extraordinari d’ahir es va tancar el mandat. El proper ple serà dissabte a les 12 del migdia i servirà per constituir el nou ajuntament. Els nous regidors juraran o prometran els càrrecs i s’incorporaran al consistori. A dia d’avui encara no coneixem qui serà el proper alcalde o alcaldessa ni quins partits formaran el nou govern municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES