Aquest dissabte el Futsal Tordera impulsa un torneig 3×3 de Futbol Sala


El pavelló dels Països Catalana tornarà a omplir-se de futbol sala una setmana més. Per aquest dissabte el Futsal Tordera impulsa un torneig 3×3 de les categories Infantil, Cadet i Juvenil amb l’objectiu principal de portar a terme un altre tipus de competició diferent i més lleugera pels jugadors que ja han acabat la temporada regular. L’Oriol Martori coordinador de l’entitat i organitzador de l’activitat comentava que des de ja fa un parell de mesos enrere treballen per la jornada del dissabte.

Martori 3×3 1

Amb les inscripcions ja tancades finalment 19 equips participaran d’aquest format 3×3. Martori concretava el tipus de reglament que aplicaran pels enfrontaments.  

Martori 3×3 2

Des del Futsal Tordera esperen un bon ambient pel pavelló dels Països Catalans durant tot el dia amb una bona afluència de gent.