La Mirada del Poeta omple d’emoció els carrers de Tordera


Més d’un centenar de persones van gaudir divendres de l’acte central de la “Mirada del poeta”. L’edició d’enguany era la sisena i estava dedicada a l’obra “Argila” de Anna Aguilar-Amat. La música, la dansa i la poesia, van protagonitzar una passejada artística per diversos indrets de Tordera que convidava a la reflexió més íntima en la foscor de la nit.

El recorregut de “La Mirada del poeta” va començar a la Biblioteca de Tordera, va seguir pels carrers de Tordera passant pel Teatre Clavé i la plaça de l’Església i va acabar al Riu Tordera, amb els assistents damunt el Pont de Ferro. La poetessa, Anna Aguilar-Amat es mostrava emocionada amb la mirada.

balanc mirada

Anna Aguilar-Amat, nascuda a Barcelona l’any 1962, és una poetessa i assagista catalana, investigadora i professora universitària de Terminologia aplicada a la Traducció i Lingüística.

Va ser guardonada l’any 2000 amb el premi Carles Ribes de poesia. El mateix any, va rebre una englantina d’or als Jocs Florals de Barcelona. L’Any 2001 va rebre el premi Màrius Torres per Música i escorbut

En total, la passejada de la “Mirada del poeta” va durar més d’una hora. Hi van participar gairebé 500 persones, sobretot, de col·lectius del municipi, com els alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, els alumnes de l’Institut Tordària i l’Institut Lluís Companys. La “Mirada del poeta” és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament i la Biblioteca de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.