El Club d’Escacs Tordera serà l’entitat guardonada amb el premi honorífic de Ràdio Tordera a la Gala de l’Esport Torderenc


Aquest divendres 14 de juny els exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera acolliran la quarta edició de la gala dels premis #esporttorderenc. Una de les primeres categories que es desvetlla just abans del certament és la del premi honorífic de Ràdio Tordera que l’atorga l’equip d’esports d’aquesta casa. Enguany, el Club d’Escacs Tordera són els afortunats d’emportar-se aquest reconeixement. Albert Sabater director gerent de l’emissora explicava els motius principals de voler homenatjar i premiar aquest club torderenc.

Sabater escacs premi

La resta de categories premiades que en són cinc més es donaran a conèixer durant la gala que es celebrarà el divendres a partir de les 19:30h. Un esdeveniment que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i comptarà amb l’actuació musical dels Va de Retro. Els premis #esporttorderenc reben el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera.