Es busquen famílies acollidores per al programa Vacances en Pau


Es necessiten més famílies acollidores per al programa Vacances en Pau, de colònies d’estiu per a nens i nenes refugiats sahrauís que viuen als campaments de Tinduf, Algèria. Es tracta d’una iniciativa que es realitza a tot Catalunya i que facilita que aquests infants passin dos mesos acollits aquí: de finals de juny a finals d’agost. A l’Alt Maresme, l’entitat que coordina el programa és l’Associació Malgrat amb el Sàhara, que ha fet una nova crida per trobar famílies que obrin les portes de casa seva durant aquestes vuit setmanes. En declaracions a Ràdio Tordera, la secretària de l’associació Natatxa Frutos explicava el projecte i la gran oportunitat que es dona a aquests nens i nenes.

vacances en pau 1

Frutos també recordava com s’ha de fer per començar el procés per acollir un jove sahrauí.

vacances en pau 2

Els interessats poden contactar amb els responsables de l’entitat que coordina les estades a territori trucant als telèfons 666 568 222 (Josep Gelpí) i 667 618 364 (Natatxa Frutos).