IniciNoticiesComerçELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN LA CAMPANYA PER A LA SOSTENIBILITAT...

ELS COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN LA CAMPANYA PER A LA SOSTENIBILITAT AMBIENTAL.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, impulsen aquest estiu la campanya a favor de la sostenibilitat ambiental “Tordera Sostenible”, amb l’objectiu de difondre un comerç responsable i de qualitat. Per promoure la campanya, els comerciants van organitzar ahir una xerrada amb, Arnau Queralt, membre del Consell Consultiu de l’Estratègia per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya., que va donar alguns consells pràctics i senzills per afavorir la sostenibilitat i la millora del medi ambient al municipi. Arnau Queralt destacava la tendència positiva de la recollida selectiva a Catalunya.

El president de l’associació de comerciants, Josep Borrell explica l’objectiu de la campanya per a la sostenibilitat ambiental.

Durant l’acte els comerciants van repartir les bosses reciclables que ja es van presentar durant la campanya de compres de Nadal on es podrà trobar més informació i material sobre la campanya de sensibilització ambiental. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recordava ahir que Tordera és un dels pobles que més reciclen de Catalunya.

La campanya es presenta amb la voluntat de sumar esforços a favor del medi ambient i  sensibilitzar la població sobre la importància de tenir un poble més sostenible a través d’accions senzilles i quotidianes com el fet d’anar a comprar.

ÚLTIMES NOTÍCIES