El torderenc Hèctor Pavon aconsegueix el campionat de Catalunya de la modalitat infantil combat olímpic


El pavelló de la Mar Bella de Barcelona va ser l’escenari aquest passat cap de setmana de diferents proves individuals i col·lectives de Taekwondo. Dins de la categoria infantil  31kg l’esportista torderenc del TKD + Tordera Hèctor Pavon després de tres combats va sumar el campionat de Catalunya de la modalitat combat olímpic. Ell mateix en declaracions al Show dels Esports ens repassava el nivell dels contrincants i la preparació prèvia a l’esdeveniment.

Pavon combat olimpic 1

El pare i entrenador de l’Hèctor, l’Oscar també ens feia un balanç del resultat obtingut per part de l’esportista que dirigeix i un resum del que porta de temporada esportiva.

Pavon combat olimpic 2

Només els hi queda un “Open” a Castelló per posar el punt i final al seu curs esportiu.