Els dos equips del FCBarcelona i l’aleví 2007 del Girona FC són els campions de la XXII edició del Memorial Josep Barceló de Tordera


Aquest diumenge passat dos equips del  FCBarcelona, i el Girona FC es van proclamar guanyadors del 22è Memorial Josep Barceló de futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports. Enguany l’acte de clausura va estar centrat amb els valors de la valentia i perseverança amb una actuació de les Tiger Girls, el grup de competició 7 de Dansa. I per tancar aquesta actuació, el pilot de Bici Trial Sergi Llongueras Sots campió del món 2018 de Bici trial UCI individual i campió mundial per equips, a més a més, campió absolut de Catalunya i Espanya va fer una entrada espectacular per les graderies i posteriorment es fa enfilar per una excavadora que va entrar al mig del camp.

Els parlaments amb el president del CFTordera Carles Gamonal, l’alcalde de Tordera en funcions Joan Carles Garcia van acabar de posar la cirereta al pastis amb l’entrega dels records a les institucions i família del mateix Barceló. 

A la categoria benjamí, el FCBarcelona es va imposar a la final per un clar 6-0 contra l’AquaHotel.

A la categoria aleví de segon any, el FCBarcelona i Girona FC van jugar la final. Els blaugranes van emportar-se la recompensa per un contundent 6-1.

Per últim, a la categoria aleví de primer any, el Girona FC va segellar la victòria per un ajustat 2 a 1 contra el Gimnàstic Manresa. Els gironins van haver de remuntar el partit emportar-se el trofeu de campions. L’organització del Memorial ja comença a treballar per l’edició 2020 del torneig.