L’Estat acorda la declaració d’ocupació urgent dels terrenys afectats per la millora de l’N-II entre Tordera i Maçanet


El Consell de Ministres va acordar divendres passat la declaració urgent d’ocupació dels terrenys afectats per les obres de millora de l’N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva. Els treballs, que se centren en un tram de 7,3 quilòmetres, es van licitar el mes de gener per un import de més de 27,4 milions d’euros (MEUR). Les actuacions previstes inclouen la rectificació de corbes per poder circular a 80km/h, la remodelació de les interseccions ja existents i l’adaptació de vies i camins de servei. També es construiran dos nous viaductes i es faran dues obres de drenatge singulars per a les rieres de Valldemaria i La Torderola. La declaració permet avançar en el procediment d’expropiació dels terrenys necessaris per poder executar les obres.