En Comú Podem aposta per un govern d’esquerres


En Comú Podem Tordera ha llençat un comunicat a través de xarxes socials, durant aquest cap de setmana, explicant que ja ha obert el període de negociacions. Segons el comunicat  “ens seguirem reunint amb les formacions d’esquerres per parlar del futur del nostre municipi sempre amb el programa sobre la taula”. Amb això, hem pogut parlar amb el representant, Salvador Giralt, qui ha assenyalat als partits de PSC, ERC+Gent de Tordera i la CUP per poder formar un “govern progressista”. Escoltem a Salvador Giralt.

salvador giralt ecp

Finalment, el comunicat acaba dient que, “després de reunir-nos amb tots els partits del canvi, l’assemblea d’En Comú Podem Tordera serà la que decideixi finalment la posició del partit” ja sigui al govern o l’oposició.