El sènior femení del CEEB Tordera es proclama campió de Catalunya i tanca una temporada perfecte


El bàsquet femení torderenc torna a estar celebració una vegada més. Per tercer cop al palmarès del CEEB Tordera, ahir diumenge, l’equip de la segona catalana es va proclamar campió de Catalunya certificant així, ser el millor conjunt de la categoria de tot el territori. Després d’una semifinal molt suada davant les amfitriones, Viladecans BF, les verdes van sumar la victòria per 71-54. Un triomf que els hi va donar el pas a la final. Amb un marcador més ajustat, la recompensa va tornar a caure pel mateix costat el dia següent i les torderenques van poder tancar la temporada amb un resultat positiu de 57-51 contra Sant Andreu Natzaret proclamant-se campiones de Catalunya.

D’aquesta forma tanquen la temporada amb el doble objectiu aconseguit: per una banda l’ascens de categoria a primera catalana i l’altre la copa de millor equip de segona femenina de Catalunya.