Aturem la C-32 denuncia una tala d’arbres a Lloret


La plataforma Aturem la C-32 denuncia que la Generalitat ha començat a tallar arbres a Lloret de Mar per executar l’allargament de la C-32, “suspès al jutjat”. Els opositors a la infraestructura que connectaria Tordera amb Lloret per una via ràpida lamenten que la Generalitat tiri pel dret quan l’obra està pendent del que dictamini el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Aturem la C-32 és una de les entitats integrada a SOS Costa Brava.

 Ahir el departament no va donar detalls de les feines que fa a Blanes, Tordera i Lloret. En aquest municipi la tala s’ha intensificat des de fa uns dies. S’han tallat, entre altres, pins, roures i alzines, diu Aturem la C-32. A principis del mes passat, la Generalitat va informar que faria durant nou mesos treballs previs a l’obra, que consistien en aixecament topogràfic i prospeccions i, més endavant, en la desviació de serveis com ara l’aigua, la llum i la telefonia.