IniciAppAquest cap de setmana el camp municipal d’esports acull la XXII edició...

Aquest cap de setmana el camp municipal d’esports acull la XXII edició del torneig de futbol-7 Memorial Josep Barceló

Durant aquest divendres el Club Futbol Tordera i els primers voluntaris estan treballant frenèticament a les instal·lacions esportives del camp municipal d’esports i la piscina municipal per ultimar tots els detalls del Memorial Josep Barceló 2019.  

Enguany la XXII edició arriba en bon estat de forma tant en l’àmbit social com també amb una vessant esportiva recuperant la participació d’equips internacionals. Un total de 52 equips de 26 clubs, repartits a les categories nascuts al 2007, 2008 i 2009 participaran de l’esdeveniment. Aquest any han confirmat la seva participació equips base del FC Barcelona, RCD Espanyol, València, Rayo Vallecano, el Girona, Vila-Real, el Vilassar de Dalt, Aquahotel FC, Fundación Marcet, FC, Vilablareix, CE Vila Olímpica, Les Franqueses, Gimnàstic Manresa, PB Barcino, Fundació UE Tona, CF Atlètic Gironella, EF Arbucienca, UE Olot, CE Riudarenes, UE Castelldefels, UE Porqueres, Unificación Llefià CF, UD Fragada i el CF Tordera. A més els clubs de CSC Ghiroda (Romania) i el UJS Toulouse (França) són les principals novetats internacionals de participació.  

Els equips d’aquests clubs es dividiran en tres categories: equips Aleví A (nascuts l’any 2007), equips Aleví B (de l’any 2008) i els benjamí A (de l’any 2009). El torneig es jugarà en diverses rondes: fase de grups, semifinals (6) i finals (3, una per categoria).

Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània.

Per poder jugar tots aquests partits, el Club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals. Una de les novetats que també presentarà el torneig serà la utilització de la nova aula de formació del camp municipal d’esports que tindrà una funció de redacció pels mitjans, recepció d’informació i control de les dades esportives. Des de l’any passat el memorial compta amb un equip de comunicació que potencia les xarxes socials per tal de fer difusió del que passi amb la competició. Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles com el servei de piscina gratuït per a participants i acompanyants. Un any més Ràdio Tordera també serà molt present al Memorial. Avui el Show dels Esports es produirà des del camp. El diumenge per la tarda es retransmetran en directe les finals.

ÚLTIMES NOTÍCIES