IniciAppRàdio Tordera supera els 7000 seguidors a Facebook, 2500 seguidors a Twitter...

Ràdio Tordera supera els 7000 seguidors a Facebook, 2500 seguidors a Twitter i 1900 seguidors a Instagram

Ràdio Tordera està d’enhorabona. Les xarxes socials de l’emissora han augmentat considerablement els darrers mesos. El seu compte oficial de Facebook ja ha afegit més de 7.100 seguidors i a Twitter arribem als 2500 seguidors i la xifra segueix creixent.  Aquestes dues xarxes socials, són l’aparador per a les notícies que l’emissora penja a la seva pàgina web. Així com els programes diversos que ofereix la ràdio durant tota la setmana. El director-gerent de Ràdio Tordera, Albert Sabater destaca l’aposta feta per l’emissora en aquest nous canals de comunicació i la bona acollida que té entre la ciutadania.

xarxes radio Albert

El compte oficial a Instagram de Ràdio Tordera ja té més de 1.900 seguidors.  Ràdio Tordera repassa diàriament l’ actualitat del poble en imatges al compte @radio_tordera. . A més, a través d’Instagram podem conèixer una visió més personal i íntima de l’emissora i els seus locutors. Durant la darrera campanya electoral, a través d’aquest canal, desenes de torderencs van poder seguir en directe el debat electoral.

Fa unes setmanes, aquesta emissora també ha estrenat una aplicació per telèfon mòbil que es pot descarregar per Play Store (Android) i properament per IOS.

ÚLTIMES NOTÍCIES