IniciAppResultats primers equips torderencs 25-26 maig

Resultats primers equips torderencs 25-26 maig

El CFTordera es queda a les portes del somni de poder disputar el play-off d’ascens a la segona catalana. Els torderencs van fer els deures amb una nota excel·lent al camp del Ca La Guidó gràcies al triomf final de 1-5 en el derbi de lliga. Restem a l’espera de la decisió del comitè de competició pels 20 minuts de partit que queden de l’Aro-CD Malgrat ja que un jugador de l’equip local va intentar agredir a l’àrbitre i l’enfrontament s’ha suspès. En aquell moment el marcador era favorable als malgratencs per 1-3, un còmput global que beneficia als malgratencs per acabar segons posicionats.

El CPTordera aconsegueix fer la gesta sorpresa en aquesta jornada de l’OK Lliga Plata. Els grocs i vermells rebien la visita del Lleida Net Alpicat al parroquial, l’actual líder de la lliga. Finalment els torderencs de la mà de Sergi Canet marcant un gol a l’últim minut de partit, van certificar la victòria per la mínima 6-5 a casa. A l’equip només li queda un partit de la fase regular.

I per acabar en futbol sala, el Futsal Tordera visitava la pista del líder dins de l’última jornada de competició. Derrota clara per 8-0 contra el Palafolls. L’Athletic Club Tordera Parc ja va tancar el calendari la setmana passada.