Ràdio Tordera prepara una àmplia cobertura durant el 26 de Maig. L’emissora presentarà a les 20:00h el sondeig a peu d’urna.


Ràdio Tordera farà seguiment del dia de les votacions amb una cobertura multimèdia que començarà amb l’obertura dels col·legis, les dades de participació i un programa especial, a partir de les vuit del vespre, per oferir els resultats electorals i l’anàlisi de la composició del nou ple municipal.

Durant tot el dia, l’equip humà d’aquesta emissora serà present en els quatre col·legis electorals del municipi per explicar l’última hora de participació i incidències o anècdotes de la jornada. Butlletins informatius cada hora a partir de les 9h i fins a tancar la jornada electoral. La informació també es podrà seguir a través de la xarxa a www.radiotordera.cat i el perfil de l’emissora a Facebook i twitter.

Un any més, Ràdio Tordera farà durant la jornada electoral una enquesta a peu d’urna. El seu resultat es farà pública a les 20:00h durant l’espera dels resultats electorals.

L’endemà, a les 10:00h es farà una tertúlia de valoració de resultats que comptarà amb representants dels partits polítics que s’ha presentat en aquestes municipals.

Entrevistes, debats, notícies i una web especial conformen la proposta informativa del mitjà municipal per aquestes eleccions, que pretén acostar les diferents candidatures a la ciutadania d’una forma clara i en profunditat.