IniciAppHoraris primers equips torderencs 25-26 maig

Horaris primers equips torderencs 25-26 maig

Arriba el moment clau de la temporada pel primer equip del Club Futbol Tordera de la tercera catalana grup 16. Arriba a més, a l’última jornada de lliga on tant el CD Malgrat com els torderencs en camps diferents lluitaran per certificar la segona plaça de la classificació que dóna el dret a disputar el play-off d’ascens a segona catalana. Pel que fa el Tordera, visitarà demà el camp del Ca la Guidó de Blanes en jornada unificada a les 18:00h. Derbi dificilíssim entre les dues entitats, ja que tant blanencs com torderencs 4rts i 3ers classificats respectivament només el hi val la victòria i una derrota del Malgrat. Recordem que amb els tres punts els malgratencs que només depenen d’ells mateixos acabarien segons. Ràdio Tordera fa una cobertura especial dels dos partits amb locutors als dos camps de joc.

El Club Pati Tordera s’acomiadarà de l’afició per aquesta temporada amb la permanència sota el braç a l’OK Lliga Plata. Demà a les 19:45h rebrà la visita del líder, Lleidanet Alpicat, que es jugarà pujar de categoria. Aquest duel serà retransmès per Ràdio Tordera.

Pel que fa l’Athletic Club Tordera Parc, dilluns va tancar la seva temporada contra el líder de la lliga, Palafolls amb un empat a casa, Els dos conjunts pugen de categoria. Mentrestant el Futsal Tordera, cuer de la competició, visitarà diumenge a les 18:30h la pista dels Palafollencs.

ÚLTIMES NOTÍCIES