IniciAppEsquerra Republicana amb la candidata Marta Paset es presenta sota el lema...

Esquerra Republicana amb la candidata Marta Paset es presenta sota el lema “Despertem Tordera”

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta segona setmana de campanya seran entrevistats els candidats que ja comptaven amb representació municipal.

Avui dijous, és el torn d’Esquerra Republicana + Gent de Tordera que presenten una nova llista amb Marta Paset com a alcaldable. Degut a l’escissió d’alguns dels seus integrants a les últimes eleccions, la llista ha patit bastant canvis, però continuen a les posicions altes alguns dels polítics que es van presentar als comicis de 2015 com Jordi Romaguera.

Esquerra Republicana es presenta amb el lema “Despertem Tordera”. Segons la candidata Marta Paset volen dinamitzar el municipi.

paset entrevista 1

Entre les propostes bandera de la candidatura, Marta Paset proposen un ateneu popular, un espai de cultura i participació ciutadana adreçades a joves i gent de totes les edats.

paset entrevista 2

L’entrevista amb la candidata d’Esquerra Republicana+ Gent de Tordera, Marta Paset la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà darrers entrevista amb el candidat de Junts x Tordera, Joan Carles Garcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES