Un centre cívic, els problemes d’habitatge i un possible canvi d’ubicació de l’espai jove de la festa major, centren la trobada de Junts x Tordera amb aquest col·lectiu


El bar del casal de joves va ser ahir l’escenari d’un acte centrat en els joves de Junts per Tordera. El seu candidat, Joan Carles Garcia explicava que buscaven poder escoltar les preocupacions dels joves i donar a conèixer algunes de les propostes de la candidatura. Garcia aposta per la creació d’un centre cívic, on el joves hi tindran un paper important.

Junts joves 1

Durant l’acte el joves van proposar canviar l’ubicacio de les zones de barraques i concerts durant la festa major. Garcia assegura que van recollir la proposta per estudiar-la.

Junts joves 2

Els joves també van traslladar al candidat els problemes d’habitatge. En aquest sentit, Garcia aposta per buscar acords amb les entitats financeres per destinar espais de lloguer assequible, per facilitar l’emancipació dels joves.